vrijdag 17 januari 2014

Lekker wandelen met bierproeven na? Ga dan met ons mee!

Alweer de  eerste dit jaar! Zondagmiddag 26 januari: Wandeling langs de Piushaven en door Moerenburg en Jeruzalem met bierproeverij als toetje!Elke 3e of 4e zondag van de maand organiseren De Kuierlat en Mee Naar Buiten i.s.m. Tapperij Burgemeester Jansen een wandeling naar Moerenburg, Jeruzalem en de Piushaven met aansluitend een bierproeverij. We starten om 12.30 uur voor de deur van Burgemeester Jansen aan de Piushaven. Verzamelen vanaf 12.15 uur. Vanuit de Piushaven kuieren we op ons gemak richting Moerenburg, het "nieuwe" landschapspark dat vorig jaar mei geopend werd. Onderweg vertellen we over de flora en fauna die we tegenkomen en de geschiedenis van Moerenburg, het Wilhelminakanaal en de Piushaven. We bezoeken o.a. Huize Moerenburg en het helofytenfilter 1e en 2e fase. Via Jeruzalem komen we rond 15.00 uur terug bij Burgemeester Jansen voor de bierproeverij.

Hou jij er net als wij van om een mooie wandeling te combineren met een welverdiend biertje na afloop? Ga 26 januari met ons mee om er een interessante en gezellige zondagmiddag van te maken. Je kunt je inschrijven door het contacformulier in te vullen op www.dekuierlat.nl. Geef daarbij duidelijk aan met hoeveel personen je komt. Bellen kan ook: 06-81758738.

Deelname aan de wandeling kost € 10,00 p.p. De bierproeverij (5 proefglazen en een borrelhapje) kost eveneens € 10,00 p.p.

Met natuurvriendelijke groet,

Marc Storms en Gert Brunink 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen