vrijdag 30 augustus 2013

De Laatste 5 wandelvaartochten in Moerenburg, Wilhelmimakanaal en Piushaven dit jaar!
Foto: Genieten van de waternatuur, ©Natuurlijk Gert Brunink 2013

Wilde u dit seizoen graag eens mee met een wandelvaartocht van De Kuierlat en Mee Naar Buiten, maar kwam het er nog niet van? Dan heeft u in september en oktober nog een 5-tal mogelijkheden.

Tijdens een wandelvaartocht combineren we een wandeling door Landschapspark Moerenburg met een vaartocht over het Wilhelminakanaal en de Piushaven. Onderweg vertellen gids Marc Storms en bioloog Gert Brunink over de rijke flora en fauna, de totstandkoming en de cultuurhistorische waarde van Moerenburg en de Piushaven. U wandelt ongeveer anderhalf uur door Moerenburg, een prachtig stukje natuur op slechts een steenworp van Tilburg. Na de wandeling wordt u opgehaald door de antieke groenteschuit De Tilia of de fluisterboot De Waterlander. U ervaart hoe de natuur via het water tot bijna in het hartje van het centrum komt. Onderweg hebt u goed zicht op de historische schepen in de Piushaven.

De wandelvaartochten starten altijd aan de Draaibrug over de Piushaven. Aan boord krijgt u koffie/thee en een koek. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten bij Café Zomerlust.

Kosten: € 15,- voor volwassenen en € 8,- voor kinderen.

De laatste 5 wandelvaartochten van dit seizoen staan gepland op zondag 15 september, vrijdag 20 sept., zo 22 sept., vr 4 oktober en zo 13 okt.

Wilt u meer weten over de laatste wandelvaartochten van dit jaar? U leest alle info en hoe u zich kunt aanmelden op www.dekuierlat.nl of bel 06 81758738

Geen opmerkingen:

Een reactie posten