vrijdag 14 december 2012

Op zoek naar de WintervlinderFoto: Mansoor, © Gert Brunink 2012
Op donderdag 20 december zijn er in de tuin van museum De Pont een tweetal natuurexcursies. Stadsbioloog Gert Brunink neemt bezoekers mee door de prachtige wildernis in de tuin (17.30 en 18.30 uur). Daar het donker is gaan we met hoofdlampjes op! Deelname: wat het je waard is!donderdagavond@depont: 20 december 2012
De Pont is elke derde donderdag van de maand ook geopend van 17-20 uur en die avond bovendien gratis toegankelijk (niet in juli en augustus). In het De Pont café kunt u een eenvoudige maaltijd gebruiken.
Deze avond staat de tentoonstelling van Anish Kapoor centraal. Zo maakt onze fotograaf uw nieuwe profielfoto voor Facebook bij een van zijn spiegelende objecten, is er een kinderworkshop bij When I'm Pregnant (reserveren gewenst (via info(at)depont.nl) en zijn er gratis rondleidingen.
Om 17 en 18 uur zijn er gratis kinderworkshops rond de tentoonstelling van Anish Kapoor. Reserveren is gewenst en kan via het secretariaat.
20.00 uur:  gesprek over Anish Kapoor met Axel Vervoordt
Kunsthistorica Rebecca Nelemans loopt met haar gast, de bekende Belgische vormgever en verzamelaar Axel Vervoordt, door het oeuvre van Kapoor aan de hand van filmpjes, interview fragmenten en atelierfoto’s.

Axel Vervoordt is al jaren bevriend met de kunstenaar. Hij heeft een belangrijke kunstverzameling die bestaat uit tal van antiquiteiten, evenals belangrijke hedendaagse werken, waaronder een monumentale installatie van Kapoor. Dit werk wordt permanent getoond in een oude mouterij in Wijnegem (B), waar de
Axel Vervoordt foundation is gevestigd.
De toegangsprijs voor dit gesprek is € 4,00. Na afloop is er tot 22.30 u gelegenheid om met een drankje wat na te praten. 
Het is helaas niet meer mogelijk voor dit gesprek te reserveren.

Voor meer informatie zie:     meenaarbuiten                        of mail naar: gert.brunink@gmail.com

Bellen kan natuurlijk ook: 06 81758738

http://www.depont.nl/nc/activiteiten/programma/programma-detail/auditorium/246/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen